Υπηρεσίες

Ενοικίαση σκάφους με ή χωρίς καπετάνιο

Ο πιο εύκολος τρόπος για να γνωρίσετε τα νησιά των μεσσηνιακών Οινουσσών δεν είναι άλλος παρά μέσω της ενοικίασης ενός από τα πολυτελή σκάφη μας, τα οποία δεν απαιτούν δίπλωμα οδήγησης. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με την παρέα ή την οικογένεια σας και μην χάσετε την ευκαιρία να γίνεται ο καπετάνιος στο ταξίδι σας! Διαφορετικά μπορούμε να σας μεταφέρουμε εμείς με τους οδηγούς μας να είναι παράλληλα και ξεναγοί σας στα μέρη που θα επισκεφτείτε.

VIP κρουαζιέρα

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση Special Event στο σκάφος όπως γενέθλια, επέτειος ή πρόταση γάμου. Από μέρους μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα στη θάλασσα!

Περιήγηση στο ηλιοβασίλεμα με θέα το Μπούρτζι   

Κατά τη Δύση του ηλίου πραγματοποιούμε περιηγήσεις για να απολαύσετε με την αγαπημένη σας παρέα το ηλιοβασίλεμα με θέα το Μπούρτζι!

Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνονται
Οδηγός | Καύσιμα | Μπουκάλι τοπικό κρασί ή σαμπάνια και cool box με νερό | Πάγος | Φρέσκα φρούτα | Αναψυκτικά | Σνακ
Κατόπιν συνεννόησης περιλαμβάνονται
Γεύμα σε Beach Bar της περιοχής και συγκεκριμένα ποτά

Βιντεοσκόπηση ταξιδιού

Παρέχουμε τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης του ταξιδιού σας ώστε να απαθανατίσετε την εξόρμησή σας στα νησιά των Μεσσηνιακών Οινουσσών. Επιβιβαστείτε και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, την οποία  θα μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας!  

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Παρέχουμε εξοπλισμό ψαρέματος και κολύμβησης για να πραγματοποιήσετε τα αγαπημένα σας χόμπι. Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τους βυθούς των μεσσηνιακών Οινουσσών!

Φόρμα Ενδιαφέροντος